Hgh Flashback,Tillväxthormon Fettförbränning,Igtropin Meditech

Ändring av takt

West Lincoln quarterback Miguel Corella (21) bär bollen mot Newton Conover medan lineman Robert Ware (55) ser ut att blockera. Corella hoppas att leda rebellerna till sin första playoff-seger.

Corella ser ut att leda WL till slutspelet

Corella, Rebels 'senior quarterback, leder dem till state playoffs för det fjärde raka året som de Tillväxthormon Fettförbränning förbereder sig för att resa till Hunter Huss på fredagen.

West Lincoln gör sitt sjätte postseasonutseende i skolans historia, och det är winless i sina första fem resor.

Corella är trött på den negativa historien som omger hans skola.

'Jag gick igenom den i tre år. Jag är redo att göra en förändring,' sa han.

Senioren vet vad som krävs för att vinna. Han var en del av ett junior varsityteam som en nybörjare som gick oskadad och vann ett konferensmästerskap.

Här är han, tre år senare, en chans att göra historia.

'Det finns inget påtryck för mig,' sa Corella. 'Jag försöker hålla mig lugn och samlad och gå ut varje vecka och försöka vinna spelet.'

Den 6 fot, 180 pund signalanroparen tjänar som en sekund springande tillbaka mer än en "Buy Cheap Jintropin Online" quarterback.

Hittills är Corella en andra på laget till Daniel Davila i rushing på 102,3 meter per spel, men leder rebellerna (7 4) i varv per bär på drygt 8. Han leder också den i touchdowns med totalt 17. På flipsidan är han senast i Southern District 7 Athletic 2A konferensen i passerar varv (347) och passerar TDs (två).

Det är inte för att han inte är en bra passer, men för Igtropin Meditech att han är en bättre löpare.

'De' ser du att jag kör det, men släng det, men de 'låter mig kasta det när chansen är där', säger Corella.

Corella sa att han började sin karriär som mottagare, men halvvägs genom sin junior säsong bestämde sig hans tränare att ge honom ett skott under centrum.

Saker har inte varit detsamma vid West Lincoln sedan.

'De gav mig ett skott och de tycker om' OK, låt oss göra det här ', sa han.

Vad årets rebeller försöker göra Hgh Flashback är att göra något som inte har gjorts av något annat West Lincoln Comprar Gh Jintropin fotbollslag i sin 52-åriga historia och det går till andra omgången av state playoffs.

West Lincoln, sådd 12: e i 2AA West bracket i år, gjorde inte sin första resa till eftersäsongen fram till 2005 när Corella var i Buy Cheap Jintropin Online fjärde klass.

Sedan Corella och hans ledande lagkamrater anlände som nybörjare har fotbollsplanen gjort en tur till det bättre.

Rebellerna har gjort slutspelet i vart och ett av de senaste fyra säsongerna. Att spela smart och hålla fokus har fått dem till där.

Det kan också komma till andra omgången.

'Var bara fokuserad, gör våra jobb, spela smart, lek fysiskt som vi alltid gör. Vi har fått fart i år och jag tror att vi kan hålla fast vid dem', säger Corella om huskierna. 'Vi behöver bara spela som vi alltid har spelat. Håll tempot, ha mer ägodelar än det andra laget, jag tror att vi kommer vinna det. '

Hunter Huss (4 7), en femte frö som var topp 2A-laget i Big Boot 2A / 3A Conference, har inte vunnit ett statligt playoffspel sedan 2006. Men det har vunnit tre av sina sista fyra matcher medan West Lincoln går in i spelet på en tre-matchande strimmel.

Men de tre matcherna är tidigare.

'Vi hade Günstig Kamagra Oral Jelly Kaufen ett par personer skadade men vi gick bara av spår. Vi har bara förlorat (vårt fokus) lite,' sa Corella.

'Vi "buy cheap jintropin online" tänker inte på det. Sätt allt i det förflutna. '

En seger skulle inte bara ge rebellerna sin första eftersäsongsseger i historien, men det kan eventuellt inrätta sitt första hemspelsspel som gavs nr 13 Bunker Hill störningar nr 4 Ashe County.